Webshoppen: Direkte telefon (mandag-fredag 09:00-12:00) Tlf. 2889 0101
HANDELSBETINGELSER – Sport Direct Testsite
2673
page,page-id-2673,page-template-default,qode-core-1.0,woocommerce-demo-store,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.1,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-grid-1200,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-menu-with-large-icons,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,qodef-dark-header,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

RETUR OG FORTRYDELSESRET

IKKE TRYKSAGER:
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de er modtaget. Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes hele købesummen – inklusiv porto og eventuelle gebyrer til din konto indenfor få dage. 
Du betaler selv for retur porto ved fortrydelse af købet. 

TRYKSAGER:
Varer leveret med tryk tages ikke retur.

Returnering af varer sendes til:
Sport Direct Helsingør
H.C. Ørsteds Vej 6
3000 Helsingør
Danmark


ANNULLERING AF ORDRE

En annullering af en ordre kan ske så længe ordren ikke trykt (i tilfælde af tryksager) eller er ved at blive pakket/afsendt.
For at annullere din ordre hos Sport Direct Helsingør skal du sende os en mail på: helsingor@sport-direct.dk eller kontakte os på tlf. 4921 9101.

Bemærk, at Sport Direct Helsingør først trækker pengene på dit kort, når varen bliver sendt. Når du annullerer en ordre før afsendelse vil der derfor ikke være trukket penge for varen.


FRAGT OG FORSENDELSE

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, de modtages. 
Leveringstid på ordre med tryk: 
Bemærk at leveringtiden på ordre med tryk kan tage op til 10-14 arbejdsdage. Dette skyldes at varen sendes fra udenlandsk lager, og herefter trykkes i vort trykkeri.
Du bliver informeret så snart ordren er klar til afsendelse/afhentning.

Ordre modtaget via vores webshop sender vi med Post Danmark. Hvis du opdager en skade på pakken, skal du – inden du åbner pakken – straks anmelde det på 4921 9101. 
Pris:
Ved køb af varer på vores webshop koster fragten 75,00

Ordrer fra vores webshop leveres kun i Danmark.


BETALING

I vores webshop kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort, Visa, Mastercard

Priserne på hjemmesiden er inkl. moms. (medmindre andet er fremhævet)

Sport Direct Helsingør sælger udelukkende til virksomheder, foreninger og institutioner.


REKLAMATIONSRET

Sport Direct Helsingør yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles på 4921 9101. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.
 

Du kan reklamere over din vare ved, at sende varen tilbage eller møde op personligt hos os.
Du skal henvende dig til:
Sport Direct Helsingør
H.C. Ørsteds Vej 6
3000 Helsingør
Du bedes medsende en beskrivelse af fejlen, som du ønsker at reklamere over, samt evt. kopi af ordrebekræftelsen.
Er der noget du er i tvivl om eller har du brug for hjælp, kan du altid ringe til os på 4921 9101 man.-tor. fra kl. 09-17, fre. 09-16.


PRISER

Sport Direct Helsingør forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.


UDSOLGTE VARER

Der tages forbehold for udsolgte varer.


PERSONDATAPOLITIK

Logdata

I forbindelse med dit køb eller registerering som kunde gemmer vi navn, adresse, telefonnummer og e-mail med det formål at kunne dokumentere, hvem der har foretaget købet. Data vil blive gemt i min. 5 år, da det er et krav i bogføringsloven. Dine personlige data vil aldrig blive videregivet til 3. mand og som registeret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du ønsker at blive slettet i vores kundedatabase kan det ske ved henvendelse pr. mail til helsingor@sport-direct.dk
 

Logstatistik:
Der anvendes ikke logstatistik
Kryptering:
Persondata opbevares og transmitteres ikke krypteret.
 

Dataansvarlige:
Sport Direct Helsingør
H.C. Ørsteds Vej 6
3000 Helsingør
Danmark


Denne butik er kun til test - bestilling og levering af ordrer kan ikke finde sted.